När man fryser men ändå måste en massa

När man fryser men ändå måste en massa

Det känns att temperaturen sjunker, bistrare tider väntas helt klart. Jag är så otroligt glad för att vi investerade i golvvärme i kök och badrum. I köket har vi även en gammal vedspis som vi eldar i ibland. Huset värms upp med ved och på vintern måste vi tända i pannan varje dag. På sommaren räcker det i stort sett med en gång per vecka, då eldar vi ju bara för varmvattnet. Blir det riktigt kallt, 20 grader och så måste vi tända två gånger per dag. Visst har vi haft funderingar på bergvärme för att slippa passet med veden men vi har ju gott om egen skog och det är ändå en förhållandevis billig värme, det bästa är att man kan slösa på varmvatten och höja värmen hur mycket man vill, måste bara elda mer i så fall ;)

Raggsockorna (stickningen) ligger åt sidan för en ny halsduk, förstår mig inte riktigt på hur jag ska sticka hälen…..min förkylning vägrar ge sig, sätter sig alltid i luftrören på mig, skulle inte sprungit den där rundan i söndags tror jag, dessutom ramlade jag och slog upp en stor bula fram på smalbenet, så jäkla ont gjorde det.

På schemat idag står ridning fast jag egentligen inte orkar, men jag ska träna på torsdag kväll och då måste jag förbereda mig.  Tar emot att gå ut nu när jag känner mig så här frusen.

Foto Marie Elisabeth
Foto Marie Elisabeth

Det roliga är dock att vi har  födelsedag inom familjen så ikväll ska det firas och det med besked, bäst att sätta fart så jag kan ta itu med det roliga – Death by Chocolate……..

Lämna ett svar