När man förbereder sig

När man förbereder sig

Idag har jag städat hela dagen, ska göra det imorgon med. Övervåningen är ren och väldoftande, imorgon går undervåningen samma öde till mötes. Underbart. Eve håller på att packa och förbereda sig för flytt till första alldeles egna lyan, så roligt! Det målas, sorteras och packas för fullt. Ska bli så spännande att se resultatet, kommer bli fantastiskt! Dessvärre är vi ju inte hemma och kan hjälpa till så storebror tar ledigt och rycker in. Bra med bröder som är snickare, ha ha.

Själv förbereder jag mig för första dagen på nya jobbet ju, packar kläder, laddar kameran och styr upp lite olika saker. Som sagt, jag börjar på fredag morgon men redan vid lunch styr jag och bossen kosan österut mot roligheter. På kvällen sluter maken upp, inte dumt att få tillbringa helgen på hotell även om jag har en del åtaganden. Spännande ska det bli :)

Hästarna får spela andra fiolen närmsta veckan, dvs ridningen är inte prio nr 1. Har ju även min fotokurs att arbeta med så man kan lugnt säga att det är fullt upp! Hur eller hur, livet är till för att levas, vem vill dö nyfiken?

positivt_tänkande

Kommentera