När man får vara med och bestämma

På jobbet handlar det just nu mycket om MBL det vill säga Lagen om medbestämmande i arbetslivet. Det ät helt ok och kan vara intressant att fördjupa sig i förhandlingar av olika slag vilket jag ju är intresserad av. Snabba kast och det gäller att förhålla sig faktamässig och objektiv oavsett vad förhandling en gäller. Hemma är det annat, där är det svårt att vara objektiv och professionell hahaha…….

Ikväll har jag ridit Twisten på banan, på lördag ska vi till kliniken för kontroll efter vurpan i september, hon har fått diverse olika behandling och är så smått igångsatt så nu ska jag checka status så jag vet hur jag ska lägga upp det. Shiraz vilar ju fortfarande och är lätt odräglig. Det märks att de vill jobba och vara igång!

Julen närmar sig men jag känner mig ovanligt lugn, så skönt! Igår var vi på lussefirande i kyrkan, bedårande som vanligt. Efteråt hade jag bjudit in några grannar på glögg med tilltugg och det fick avsluta en mysig kväll! Idag har jag lunchat med saknade före detta kontorskollegor, har många före detta arbetskamrater från olika arbetsplatser som jag fortfarande har kontakt med. Med andra ord ett stort yrkesmässigt nätverk där delar av det även blivit privat och personligt!

Två jobbdagar kvar denna vecka och sedan helg, igen! Sugen på att planera ny resa, borde åka någonstans där drinkarna är lika stora som på Ocean Drive i Miami kanske…….

Kommentera