När hästen gjort sig förtjänt av lite jullov och dansk jul

När hästen gjort sig förtjänt av lite jullov och dansk jul

Igår var vi på dressyrträning och det blev denna termins sista. Det gick strålande och vi fick mycket gott betyg och idel lovord från vår alltid lika entusiastiska och engagerade tränare C. Givetvis finns det en hel del att jobba på men utvecklingskurvan ser mycket bra ut. Nu blir det nedtrappning och nästa vecka ska hästarna vaccineras, därefter blir det lite skogsturer och kanske en och annan barbackaritt innan jul. Planen är att vara fullt igång igen i mitten av januari. Vet att alla avskyr detta vädret och även jag skulle vilja ha lite snö, ur ridsynpunkt är det dock det bästa tänkbara, mjukt i marken och banan är fortfarande suverän att rida på. När det fryser blir det alltid svårt att hålla igång ordentligt utan ridhus och man hinner ju inte åka var och varannan dag även om jag har tre stycken inom nära räckhåll. Nåväl, idag blir det en skogstur i lite sakta mak, härligt med en ridtur i novembersolen.

Inspireras just nu av dessa fantastiska bilder från den danska designern Johanne Bildsøe fotade av Kristian Septimius Krogh.

Många fina och inspirerande julhem finns hos Bo Bedre, här kommer ett par bilder till…..

Foto via Bo Bedre
Foto via Bo Bedre

Nu måste jag verkligen jobba hårt med att få in ytterligare en uppgift sedan är jag äntligen i kapp….puh….ser fram mot fredagsmys ikväll med färsk lax och ett glas kallt vitt vin till det.  Kör på en ny favorit med Abbas citronsås för ungsbakad lax som jag toppar med räkor och färsk dill.

Härlig fredag!

Kommentarer är stängda.