När garderoben behöver en ny klänning och allmän uppdatering

När garderoben behöver en ny klänning och allmän uppdatering

När man behöver en ny klänning i garderoben så tycker jag att den här skulle passa perfekt faktiskt……

Foto HM

Idag har jag varit på universitetet hela dagen igen. Roligt, utvecklande och mycket intressant. Sitter nu här och kämpar med engelsk kurslitteratur, det går så himla sakta i början, hoppas få upp farten under morgondagen.

Gårdagskvällens middagsdejt var så jäkla trevlig. Vilka roliga minnen vi skrattade åt, känns precis som förr, alla ser ut likadant, låter likadant etc etc, märks inte ett dugg att åren gått. Nu ska vi ses lite oftare har vi bestämt :)

Lördagens dressyträvling gick kanon, även om hon var så spänd och uppblåst att vi knappt fick på sadeln när vi tog ut henne ur transporten lugnade hon faktiskt ner sig när jag började rida fram. Hon var lite tittig inne på banan men överlag gick det jättebra. Efter ritten transporttränade vi henne, gick som en dans, lite mat i transporten och dörren på glänt, underbart när hästen står stilla! Känns verkligen som ett bra utgångsläge inför nästa säsong då vi ska ut på allvar. Hoppas få rida klubbtävling i grannklubben med nästa helg innan vi trappar ner för lite vinterlov. Duktiga Twist´n ’Tango och duktiga jag, vilken känsla det är när man både ridit in och utbildat sin egen häst, det slår det mesta i hästväg faktiskt, ha ha….

Trevlig kväll!

Kommentera