När det varit full fart hela helgen

Så härligt med helg! Jobbade ända in i kaklet i fredags. Fått sota lite för att jag tog flexledigt en dag i mellandagarna. Den tiden måste jobbas igen. Hatar att ligga på minus men nu är det äntligen igen-jobbat så att jag kan gå och träna på lunchen igen ;) Nåväl, fredagen blev mysig även om jag var hemma sent. Jobbade Shiraz i equibandet på banan, körde cirkelträning i stallet med maken innan vi tog kväll. Fy så jobbigt, vi körde 100-100-100-100, squatz, armhävningar, crunches och utfall – döden men så skönt att börja helgen med en riktig utmaning :)

Lagade löjromspizza och drack bubbel och tittade sedan på film. Bland annat senaste avsnittet av Box 21. Faktiskt bra. Jag somnade i soffan som vanligt……zzzzzzz

Lördagen gick i sakta mak. Red båda hästarna. Så härligt att rida i plusgrader och dagsljus, njuter verkligen. Sedan var det dusch och ombyte innan vi styrde kosan in mota la stada och Kulturnatt. Bubbel på konserthuset, mingel på diverse olika kulturevent och så middag på Blackstone. Väldigt gott och så unnade vi oss en riktigt god efterrrätt. En chokladbomb med chokladsås som liksom fick bomben att smälta.

Idag har jag varit iväg på loppis och sålt lite hästgrejor. Sedan hem och hämta häst för att åka iväg och träffa sadelprovare från Equipe, jag har lämnat min sadel för breddning a´3 000 kr och ville kolla så att det stämmer. Får betala för minsta lilla ögonkast och fråga känns det som…..men visst, det måste verkligen bli bra. Dock kan jag tycka att Equipe som märke och leverantör helt saknar kundfokus och servicetänk. Jag menar, om man betalar så mycket för en sadel borde de ju vara måna om att man blir nöjd och faktiskt kunna tänka sig att titta till sina kunder emellanåt……

Nåväl, vi ser fram mot vårens tävlingssäsong med tillförsikt. Har jobbat mestadels utan sadel i två månader och tagit hjälp av equipterapeut samt jobbat i equiband. Verkar ge resultat tillsammans med mitt grundupplägg. Jobb på banan, långa skrittrundor i kuperad terräng och uteritter!

Alla vet vad som är bäst. Ibland är det svårt att sortera bland alla uppfattningar, alla råd och allt pekpinnar. Men trots allt tror jag att man ska lita på sin egen magkänsla. Jag känner mig trygg i mitt grundupplägg och är säker på att det kommer hålla i det långa loppet!

Kommentera