När det känns som att precis allt går fel……

Jag förstår inte riktigt vad det är som händer just nu. Jag drabbas av motgång efter motgång……Det tar liksom aldrig slut. Det har hänt så mycket tråkigheter så jag orkar inte ens räkna upp dem…..Vet inte riktigt hur jag ska hantera allt faktiskt……Är såå himla glad att vi har en Weekend i Stockholm inplanerad nästa helg. Min första jobbdag är på fredag i samband med ett stort event inom bygg- och anläggningsbranschen. Ser fram mot det och mot att äntligen få träffa alla mina kollegor igen, särskilt med tanke på att jag blev sjuk och inte kunde delta på förra mötet.

Maken och jag har även biljetter till Niklas Strömstedts krogshow Storhetsvansinne! Det ser jag verkligen fram emot med tanke på det fina recensionerna han fått. Ser fram mot att shoppa, hälsa på lillebror med familj, fika, ta ett glas Prossecco, äta något gott och umgås med maken.

Just nu tröstar jag mig med att sticka, det är terapi det. Jag har även tagit mig runt några rundor i skogen på längdskidor så det finns ju ändå hopp om att jag kommer bli som vanligt igen även om vare sig kraften och orken är tillbaka helt ännu. I morgon ska jag försöka ge mig på att skritta en runda på älsklingshästen och det ser jag verkligen fram emot! Hoppas även på fortsatt milt väder så vi kan grilla korv nere vid sjön.

Idag har vi haft Ellie med föräldrar på besök, jag har stickat en pippi-tröja till hennes docka som hon blev jätteglad för. Nästa projekt är en mössa och därefter en jättesöt väst med pälskant……
Väst med pälskant Väst med pälskant2Foto via Järbo Garn

Gillar att ha projekt på gång, håller även på att planera hur uteplatsen vid husväggen på framsidan ska se ut till sommaren men mer om det i ett annat inlägg!

 

Kommentera