När det doftar och bläddras

När det doftar och bläddras

Efter en lång dag på universitetet handlade jag de få julklappar som jag hade på min lilla lista. En trevlig träff med R, E och maken på Stars and Stripes fick avsluta citybesöket. På vägen hem handlade vi mat så nu är faktiskt allt fixat. Jag hämtade ut en bok jag beställt på bibblan, Keplers Sandmannen och jag kan säga att jag blir glad om jag får någonting gjort idag överhuvudtaget, spännande och fängslande från första sidan!

Idag ska jag köra köttbullar, tillverka lite julklappar (!), göra lite inlagd sill, senapssill och löjromssill och försöka hålla mig från boken :/ Tror att hästarna får ta det lite lugnt nu till efter julafton faktiskt, kanske jag går en runda med dem och hunden ikväll eller helt enkelt en barbackarunda, finns det något mysigare? Imorgon ska jag jobba på stuteriet då de behövde förstärkning, ska bli riktigt skönt att ta en paus från julstöket faktiskt!

En trevlig överraskning idag i brevlådan var en ny Glossybox, det är så spännande och lyxigt, kan rekommenderas! Innehöll bland annat den här duschcremen…

Foto via Eleven.se
Foto via Eleven.se

I den förra boxen jag fick fanns den här duschrummen som blivit en favorit, luktar ljuvligt. Serien är pionjären Margot Elenas trendiga varumärke med naturliga produkter som innehåller allt det bästa för din kropp. Alla produkter från Love & Toast är över 97% naturliga och är helt fria från parabener, sulfater, propylengykol, ftalater, triclosan, mineraloljor och syntetiska färgämnen och produkterna är ej testade på djur. Det har tagit flera år för Margot att ta fram Love & Toasts unika sammansättning av naturliga och miljövänliga ingredienser, ingredienser som håller hög standard och möter Margots höga krav gällande funktion och stabilitet (källa Eleven.se). Ett stort plus för de underbara förpackningarna!

Foto via Eleven.se
Foto via Eleven.se

Eftersom konceptet tilltalar mig och jag dessutom tyckte om produkten så införskaffade jag även handcremen fast i en annan doft, Sugar Grapefruit, produkterna finns bland annat på Åhléns och Lindex samt på nätet såklart. Priset för handcremen är 99 kronor. Perfekt julkapp till någon du tycker om eller varför inte till dig själv :)

Foto via Eleven.se
Foto via Eleven.se

Lämna ett svar