När det är ny vecka……

När det är ny vecka……

Så var helgen över för denna gång, har varit en bra helg. Ridit, sprungit, gjort sushi, lagat god mat, fixat en tavelvägg åt hunden…..

Foto Marie Elisabeth via Instagram

Köpte ett sushikit på Citygross samt räkor, avocado, lax och ingefära, allt annat ingick. Räckte till fyra rullar, en middag för två eller förrätt för fyra. Måste säga att det var enklare än jag trodde och roligt dessutom, smakade precis som på sushiresturangen :)

Har även hängt upp de fina tavlorna från Studio Lisa Bengtsson, även ramarna har jag köpt på Ciytgross, heter Stockholm, enkel och stilren.

Foto Marie Elisabeth via Instagram

Inväntar paket med nya Pleasejeans, denna gång i färgen yellow, inköpta på Tradera. Har sålt en del Odd Molly så köpet gick jämt ut. Riktigt fynd då jag betalat långt under marknadspriset, de går dessutom inte att få tag i. För övrigt så går målningen lite stilla här hemma, känns som att det aldrig kommer bli klart, har inte riktigt orken efter pencillinkuren, har även blivit förkyld nu så det går lite stilla. Kommer för övrigt bli en jobbig vecka eftersom vi har begravning på fredag…..ska bli skönt när det är över……

 

Kommentarer är stängda.