När det äntligen är fredag

När det äntligen är fredag

Äntligen fredag och lite närmare ett slutligt besked. Har gått vidare ytterligare ett steg i rekryteringsprocessen och är nu en av två slutkandidater. Hoppas, hoppas, hoppas…så nervöst att vänta.

Har suttit med min hemtenta i komposition både i går och idag och lär få sitta hela helgen och förmodligen måndag med. Men det är så intressant även om det är svårt. Det är omänskligt kallt ute, red båda hästarna igår och var stelfrusen när jag kom in. Idag håller vi oss inne Zelda och jag. Tant Zelda är nybadad, något hon hatar! Men så fin så fin nu. Borde ta tag i fredagsstädningen men det är segt idag. Har haft trevligt sällskap av äldsta sonen, vi har ätit pannkakor och druckit kaffe, pratat och hummat, druckit mer kaffe och hummat lite till :) Nu är jag ensam hemma och måste som sagt sätta fart! Kvällens middag blir färsk lax, klyftpotatis, kall dillsås och efterrätt en favorit, pannacotta. Härliga fredag, ha en skön kväll!

Foto via H&M
Foto via H&M

PS. Ser fram mot H&M:s kollektion Conscisous med Vanessa Paradise som modell, känns vårigt och krispigt. Längtar! Här är lite mer Vanessa….

Kommentera