När dagen har varit bra och innehållsrik

När dagen har varit bra och innehållsrik

Den här dagen har verkligen varit intensiv. Jag har äntligen slagit till på ett Attract motionsband och efter mycket om och men har jag äntligen kunnat inviga det nu ikväll. Underbart att kunna motionera inne nu när det är mörkt, kallt, halt eller blåsigt och regnigt. Självklart slår det inte mina löprundor i skog och mark men tills det blir drägligare väder kan jag åtminstone underhålla formen inomhus :) Provade lite olika hastigheter och fastnade för ett program, det finns ett antal olika program med lite olika intervaller och intensitet, jättebra. Ungefär i 30 min höll jag på och det känns lagom, därefter lite olika styrkeövningar för ben, mage och armar. Gott!

Mitt på dagen hade jag en jobbintervju via Skype. Det har jag aldrig gjort innan men det funkade faktiskt jättebra. Mycket bättre än att prata i telefon. Hoppas nu att jag går vidare ytterligare ett steg, Är väldigt intresserad av denna tjänsten faktiskt.

Och äntligen har det löst sig med min fotokurs. Fick svar från A-kassan att de godkänner mina deltidsstudier. Hurra!!! Har varit så nervös inför detta. Nu ska jag bara lyckas få ihop det med jobb också, men det borde funka. Ska bli så himla kul!

Har skrivit inköpslista inför morgondagens handling, fixat med lite aktiviteter på lördags-em, ordnat med sängplatser och lite sådant. Slarvat lite med maten, idag blev det makaroner och köttbullar och inte en enda grönsak faktiskt, igår åt jag nästan bara lussebullar, inte bra. Nej, motion och nyttig kost blir det som gäller framöver, ska bara ha helg igen först :) Och sist men inte minst, sista delen i den omtalade trilogin som ligger och väntar på mig……

Foto via Adlibris
Foto via Adlibris
Kommentarer är stängda.