När dagen började alldeles för tidigt

När dagen började alldeles för tidigt

Sitter just nu och följer en debatt på SVT angående skolavslutningar i kyrkan. Varje terminsslut kommer denna fråga upp. Ibland så kan jag faktiskt känna att man inte behöver ändra på precis allt för att vara varenda människa till lags. Vad är det för fel på traditioner! Behöver det vara så himla komplicerat egentligen?

Ute ligger snön fortfarande kvar på marken, även om det är tunt så är det dock snö. Jag ska snart gå ut och fodra och släppa ut hästarna, fixa stallet så att det går snabbt att ta in dem igen ikväll eftersom jag ska till stan. Ska besöka naprapaten och handla lite mat och framför allt hyacinter…….

IMG_6715

IMG_6719

Fönstren är putsade, adventsstjärnorna upphängda, ja jag kunde inte hålla mig, och jag ser fram mot att städa kontoret nu när det nästan, nästan är klart. Hmm, dessutom har jag fått en så himla bra idé, måste bara mäta och spana efter rätt objekt, söker efter en hög gammal skänk att måla, får nog allt bli ett besök på Östregårdens Antik igen. Ikväll börjar dessutom sändningarna från Globen Horse Show och det vill jag inte missa!

Önskar er en fin adventshelg!

Kommentera