Många beslut, många val……

Många beslut, många val……

Igår var jag hos doktorn och det är konstaterat att det inte är någon infektion utan virus så det är bara att vänta. Drygt. Hoppas iaf på att kunna rida till helgen men än så länge är det bäst att hålla sig på mattan. Har dock ägnat mig åt mitt tak i tv-rummet och det är nästan färdigt! Blir kanon. Så nu är det snart dags att ge sig på väggarna igen men då har jag kallat in lite hjälp från expertisen.

Har idag varit och tittat på olika färgnyanser och på golv. Vi har svårt att bestämma oss för golvet. Köket är inte heller beställt, det är stort så det tog tid sist vi var på IKEA. På fredag em måste vi därför åka tillbaka igen. Eftersom vi måttbeställer bänkskivan är det oerhört noga att det blir helt rätt!

Vita, släta luckor och svart stenbänkskiva, då var det bara färgen på väggarna o golvet kvar.  Dessutom måste vi titta ut en ny soffa, hjälp! Hur ska vi hinna med allt.

Ja det finns ju en hel del att välja på, hade gärna tagit den vita Howard-soffan men lite för opraktiskt för vår familj. Lutar åt en soffa med plats för många, lösa kuddar och gärna med öppet avslut och/eller divan. Ser fram mot att ligga där när det är klart och titta på elden i kakelugnen. Framåt jul kanske…….

Kommentera