lugn lördagkväll

Lördag, en av de bästa dagarna på veckan förutom fredag och söndag. Gillar de flesta dagarna men så klart skönt att vara ledig ;) Vi började med sen frukost och sedan en tripp ner till äldsta sonen småstjärnorna. Så mysigt att leka lite.

Ibland är det svårt att bestämma sig för hur man ska hushålla med den lediga tiden tycker jag. Så mycket man vill göra. Julen har jag redan städat ut, men passade på att vädra täcken överkast och sedan byta lakan i sängen. Sorterade kläder och städade makens garderob. Minn är för full, förstår inte riktigt hur det går till. Brukar vara duktig och rensa ett par gånger om året men hade inte lust idag. Jag gick ut i stallet i stället. Har ju ingen sadel till svarta stjärnan just nu. Provade att rida i Twistens sadel men det känns inte bra. Fick jobba henne i Equibandet i stället och jag måste säga att det gör stor nytta! Därefter red jag Twisten ner till sjön och tillbaka och så en sväng på banan. Hon känns så himla fin just nu. Förra helgen var hon läromästare till två små tjejer, en arbetskamrat med familj var och hälsade på och hon skötte sig galant!

I morgon ska jag åka till Helsingborg på Patrik Kittel Dressage tour! Ska bli så himla kul, vi var där förra året också och jag tänker fortfarande på det han sa när jag rider. Nyttigt att se och lära av de bästa!

Kommentera