Ledig söndag

Ledig söndag

Det har varit fulltecknade dagar med minst sagt varierat innehåll! På jobbet har jag mer att göra nu tack och lov så dagarna går lite fortare. Jag vill ju passa på att lära mig så mycket som möjligt och försöker därför vara med på så mycket det går. Dock är det fortfarande lika jobbigt att köra och det blir dyrt med all bensin som går åt.

Grisarna, Tolv och Tretton, har hamnat där de ska, i frysboxen och det är en historia för sig. Det var med kluvna känslor som vi igår skivad upp fläskfilén och lade i stekpannan. Den smakade verkligen jättegott och färskare kött kan man ju knappast äta. Grisarna har varit lyckliga och haft det toppenbra så det känns ju mer humant att äta det köttet men eftersom vi haft dem sedan i maj och sett dem växa upp är det ju förenat med vissa känslor…….Ett dilemma, ska man äta kött, hur gör man? Samma sak med ägg och kyckling osv

Igår lyxade jag till det med att åka till ridhuset med Twisten eftersom jag ska träna för Elisabeth nästa söndag och vill komma väl förberedd. Hon är så himla rolig att jobba med och det är en fröjd varje gång man rider. Planen är att även komma igång med hoppningen men det får bli Eves bord, vi siktar på klubbtävling så småningom. Nu har det ju dock kommit snö så idag blir det en uteritt på båda hästarna tillsammans med Eve. Det bästa som finns!

Eftersom jag är ledig så måste jag ju även passa på att söka jobb, så nära hemmet som möjligt alltså inom en radie av ca 4 mil. Det finns en hel del intressanta jobb att söka men sen vet man ju aldrig hur det går, återstår att se.

Nu tänker jag invigningsbaka min fina Kitchen Aid och idag står semlor på  fikamenyn. Älskar verkligen mitt nya, fina kök. Helt underbart med riktiga arbetsytor. I eftermiddag är det ju dessutom världscupen i hoppning på tv så det är bäst att sätta fart, nya lamporna ska upp i fönstrena i köket och så  har jag  ju några flyttkartonger kvar att packa upp …….

Härlig söndag!

Lämna ett svar