Kvällens programridning

Tack och lov att ”Cecilia Lind” har sådant tålamod med mig som elev. Jag hade anmält ett program och red ett helt annat. När jag ridit klart ville jag inte gå ut utan ville fortsätta att träna, när man väl kommit igång är det väl bara att köra på liksom. Dock var det ju fler på kö så jag fick vackert vänta på min tur. Jag tycker det är så himla roligt att träna så när jag väl kommit in vill jag aldrig gå ut…..

Programridning Cicci (kopia) Programridning Cicci2

Det kändes stundtals ganska bra förutom att jag hade svårt att trampa ner i stigbygeln med min högra fot. Idag har jag i alla fall varit och röntgat och inga skelettskador tack och lov men minst två veckor till får jag räkna med att ha ont säger doktorn eftersom det är en rejäl klämskada…..Nåväl, rida kan jag ju som sagt var :)

Idag har jag även varit på kontroll på reumatologen och resultatet blev att jag fick lämna fler prover och att jag ska byta medicin. I stället för tabletter blir det sprutor, dessa tar man själv varannan vecka. Som doktorn sa; det är viktigt med livskvalitet och glädje så därför är det ju bra om du kan fortsätta rida. Klok doktor det där, hoppas jag får honom nästa gång med…..

Kommentera