Kaos i lugnet

Kaos i lugnet

Förra veckan var energikrävande, jag gillar att ha folk hemma men ibland blir det bara för mycket när huset är fullt av ungdomar dag som natt……lördagskvällen tillbringades hos mor som fyllt år och även en av mina bröder med familj var där. Alltid kul att ses :)

Igår var det helt ljuvligt väder så vi tog tillfället i akt och tillbringade eftermiddagen nere vid sjön. Ljummet, soligt, varmt i vattnet, ja bättre kan man faktiskt inte ha det.

Maken är otrolig! Han har kommit igång med utbygget av altanen och det går i ett rasande tempo. Förhoppningsvis hinner vi sitta in nya platsen innan sensommarvärmen försvinner, i vilket fall som helst blir det underbart med en plats i lä när vårsolen sedan börjar skina! Altanen som vi har nu har morgonsol och lunchsol, sedan försvinner den, det positiva med utbygget är att eftermiddags- och kvällssolen är mjukare och att ljuset inte blir lika starkt. Me like! Jag är otroligt nöjd med våra dubbeldörrar, de är verkligen pricket över i:et och det ska bli underbart att kunna gå ut den vägen så småningom.

Ja och vad gör då jag när maken gräver och gjuter, ja det kan man undra, känner dock inget behov av att rada upp det här eftersom det ändå inte skulle få plats. Nämnas kan dock att jag är en flitig besökare i den lokala järnhandeln och en fena på att köra hem byggmaterial, likväl som att tvätta, städa, packa, packa upp, servera delikata luncher, middagar och för att inte tala om frukostar och fika……tja, som sagt, jag gör egentligen inte så mycket……

Ibland sitter jag till och med i stolen strax innanför mina fina, dubbla altandörrar och lyssnar på vindens susande utanför samtidigt som jag studerar skuggorna i lövverket på lönnen utanför, sådant tar faktiskt tid!!

Fredagsmys och grävmaskinsnack :/

Nu står stallet på tur för en runda med högtryckstvätten, sedan fylla på nytt, fräscht spån i boxarna och så är vi fit for fight inför en ny innesäsong, hoppas dock det dröjer bra länge till!

Ha en bra dag!

 

Kommentera