Imorgon blir det hemmagjord pizza

Imorgon är det äntligen fredag igen!! Tjohoooo, bästa dagen på hela veckan ju. Som vanligt brukar jag planera vad vi ska äta. Eftersom vi är mitt i tävlingssäsongen nu rider jag även fredagar. Hästarna vilar nästan alltid måndagar och torsdagar. Måndagar gör jag helst ingenting. Torsdagar städar jag/vi. Skönt att ha det gjort till helgen. Fredagar vill jag komma hem lite tidigare från jobbet för att förbereda kvällens mat samt rida. D och jag har även som tradition att ha lite after work om han är i närheten och jobbar. Trevligt! Eftersom jag ska tävla igen på söndag och hästarna har vilat idag är det trimning inför tävling som gäller fredag och lördag. Att göra egen pizza är därmed perfekt! Jag tycker att degen med fördel kan glömmas bort och jäsa längre (mycket längre) än det var tänkt. Jag kör alltid på denna. I morgon kommer jag toppa den med chevre, ruccola, rödlök och valnötter. Strax innan servering ringlar jag över lite flytande honung……

Pizza med chevre, valnötter, rödlök och honung

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Website Protected by Spam Master