gott om fysisk aktivitet

Idag slapp jag äntligen att rida i regnet. Det har blåst rejält men inte lika mycket som igår, då var det hårt att rida utomhus…..usch! Idag är båda hästarna ridna och tränade. Det är lyx att ha tränare som kommer hem till mig. Vi är alltid lika effektiva så vi var klara redan efter lunch.

Gott om tid för mig att även hinna med och göra lite annat. Plockade fram vagnen med lökar som jag gömde under altanen i höstas. De har kommit upp rejält. Tog av vaxduken och låter dem står kvar därunder men längre fram där det är ljusare. Fixat lite med hagarna och så var jag neråt sjön och röjde min ridstig som vi fixade till för ett tag sedan. Skönt. Passade på att sitta på bänken bredvid den stora stenen och njuta av utsikten och lyssna på vågorna. Väl investerad tid…..Känner mig ganska sliten och har inga marginaler just nu. De senaste veckorna har varit intensiva. Positivt är att jag kommit igång ordentligt med egen träning igen vilket känns underbart. Ordnade faktiskt en familjedag förra helgen där vi var och klättrade. Väldigt kul men även lite läskigt!

Håller just nu på att laga middag. Har mest blivit kylskåpsrens annars denna helgen men det går att få till det riktigt bra ändå tycker jag. Igår plock och i fredags Chevresallad med rödbetor.

Nu blir det middag framför tv:n faktiskt, ska njuta av söndagskvällen innan en ny jobbvecka tar vid!

Kommentera