Förra helgens tävling

Efter en vecka då jag varit sjuk och inte kunnat rida åkte vi på tävling i söndags. Den tredje helgen i rad. Trots förutsättningarna gick det ganska bra. Jag är som vanligt inte nöjd med resultatet men när jag ser tillbaka så är jag både nöjd och stolt över vår prestation. För nio månader sedan trodde jag aldrig att jag skulle kunna styra ut på en tävling med denna häst, än mindre på en framridning. Men nu har jag gjort det och det har gått bra!

Resultatmässsigt slutade vi på strax under 63 % och hamnade i mitten av startfältet. Jag har drömt mardrömmar om den hemska framridningen bredvid en sjö där hon gjorde sin tävlingsdebut förra sommaren och då hon var helt galen. Så en extra klapp på axeln för att jag vågade mig på detta. Vi har en del att jobba på men nu är det en hel månad till nästa tävling och snart ska vi ju ha semester.

Börjar få in vanan att sy knopparna nu. Det blir så mycket bättre än med gummiband och så sitter det som berget!

Framridning på stora banan vid sjön. Joggar fram i låg form.

Kommunikationen funkar bra men det blev ändå ett missförstånd. Behöver rida mer med halvhalter och balansera upp henne så att hon blir högre i formen. Det kommer! Nu övar vi vidare. På söndag är det träning , ser fram mot det :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Website Protected by Spam Master