Festival i det gröna

Festival i det gröna

Gårdagens festival i grannbyn var en välbesökt tillställning trots ihållande hällregn. På nya cyklar trampade vi iväg, halvvägs pausade vi i ett lusthus vid sjökanten. Medan vi satt där började det regna och det slutade inte förrän idag runt lunch. Lockarna raknade, sminket rann och hudlotionen försvann m regnet. Men skam den som ger sig, roligt hade vi iaf:) vi cyklade hem igen i regnet mitt i natten och det var himmelskt att ställa sig i en varm dusch vill jag lova. I trevligt sällskap är humöret alltid på topp eller hur, att det sedan var livemusik gjorde inte saken sämre, stort tack till eldsjälen Erik för trevligt arrangemang!

20120708-134718.jpg

20120708-134729.jpg

20120708-134736.jpg

Nu är det nystädat (igen) och jag väntar på maken som är efter hämtmat. Tror det blir en em i soffan med film, undrar vad det kan finnas för bra att se?

Imorgon är det jag som rullar upp ärmarna för att måla klart taket, skulle gärna införskaffa en stringhylla eller två till mitt nya hemmakontor när det blir klart. Den här kombinationen hos min bror o svägerska är ju bara så snygg, eller hur :)

Bild från bloggen Anna Maria Nygren

För övrigt är hela deras lägenhet som en dröm, du hittar fler bilder hos Anna Maria Nygren.

Kommentarer är stängda.