Falsterbo

Falsterbo

Äntligen är vi här! Hela dagen har gått åt att bara njuta av atmosfären på tävlingarna. Vi checkade in och cyklade dit efter att vi provianterat lite. Solen tittade fram och det var bara att njuta av alla fina ekipage som är här och tävlar. Så kul att titta på folk i allmänhet och jag lovar, här finns alla stilar representerade :)

Efter ett antal timmar cyklade vi tillbaka till den gamla Falsterbo-delen där vi bor på Norregård Hotell, ett mellanstopp på Kust café för lite middag och ett glas vin hann vi med, vi var utsvultna, nämnas kan att hunger är den bästa kryddan….. Imorgon ska jag försöka komma upp tidigt så jag hinner springa en runda innan frukost. Så lyxigt att bo så här bra, annat var det förr när vi hängde på campingen…..

Cykel är verkligen ett måste när man är här, det finns så mycket fint att titta på, mysiga små hus, härliga cykelvägar som alla har ridstigar med sandunderlag bredvid sig! Underbara sandstränder hur långa som helst, imorgon hoppas vi på fint väder och en stund på stranden samt liten titt i de små butikerna här bredvid innan tävlingarna på eftermiddagen. Även en obligatorisk tur ut till hamnen för inköp och intagande av lite rökt lax och räkor står på schemat, kanske till lunch någon dag….mycket vi vill hinna med! Och inte ett enda hästfoto so far, men imorgon ska jag anstränga mig :)

Kommentera