En vecka fylld av mångfald

Denna veckan har det varit Pridevecka. Det har funnits en mängd olika event att delta i för den som önskat. Jag har varit på några föreläsningar och i går gick ”småstjärnorna”, jag och deras mamma i pride-paraden! Vilken stämning och vilken uppslutning. Som en enda stor fest faktiskt!

På jobbet hade vi halvdagskonferens på fredagen med två föreläsare, bland annat Camilla Gisslow som driver Trans-Forming. En mycket gripande, tänkvärd och lärorik föreläsning. Denna borde skolorna få ta del av kan jag tycka! Vi är oftast rädda för det som vi inte vet något om. I det här fallet handlar det om att vara mamma till ett transsexuellt barn och vilken resa de gjort. Oerhört stark föreläsning.

Idag är det tävlingsdags! Egentligen skulle jag ridit i laget för allsvenskan div 3 med Shiraz men i måndags kom hon in med tre skor och ett svullet bakben. Förmodligen levt rövare i hagen och troligtvis gått omkull eller något. Denna veckan har varit så himla jobbig då jag inte vetat om jag skulle kunna rida eller ej . Vi fick på skon i fredags men bestämde sedan att vi får stryka oss. Därmed kommer jag åka med Twisten i stället och rida en LB. Hon har ju inte varit ute på ett år, och förra våren gick det inget vidare. Just nu känns hon väldigt fin i alla fall och det kan gå precis hur som helst…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Website Protected by Spam Master