Duktig häst och rolig fest

Duktig häst och rolig fest

Träningen i lördags gick ju strålande, här kommer lite bilder….

Kvällens fest var en mycket trevlig tillställning i en fantastiskt mysig trädgård! Ett egenritat hus som är renoverat och ombyggt lite emellanåt av en mycket inredningsintresserad fru med en händig make, ja det är nog mest maken som byggt och frun som tänkt, ungefär som hemma hos mig….. I ena hörnan av trädgården har familjen en spahörna med utedusch, något som jag absolut själv skulle kunna tänka mig ;) Hur mysigt som helst…..

Det finns så många uteplatser att välja på så man har svårt att välja var man vill sitta, det dansades och skålades, sjöngs och hurrades och fruns familj hade gjort en fin film som vi fick se med mer och mindre smickrande bilder. Kvällen avslutade, vi hemma i vårt ”Brygghus” där ungdomarna här i huset hade party så gårdagen var aningen seg faktiskt. Men roligt var det!

Igår påbörjades äntligen vårt nya altanprojekt och jag drömmer om utemöbler och växter och en väldigt prunkande och välskött trädgård till  nästa sommar, tills dess får jag nöja mig med lite sensommarinspiration och tidiga höstnyheter, är väldigt nöjd med mina nya jeans från HM, ett par smala vinröda med dragkedja vid ankeln, känns lite lagom höstigt och går att kombinera med sommarkläderna än så länge.

 

Kommentarer är stängda.