dan före dan

Här håller vi på att förbereda oss för fullt inför morgondagen. Vi lagar mat, lägger in sill, bakar och förbereder Jansson. Duken hänger ute för att dra åt sig fukt så att den går lätt att stryka imorgon. Paketen är inslagna. Skinkan ska ungsbakas och griljeras. Det tar liksom aldrig slut. I ugnen just nu står en lingonpavlova som ska fyllas med grädde och dulce de lece imorgon. Vi har ändå prioriterat att vara ute i skogen varje dag och gått långa rundor…..

Foto via min iPhone

Inte det bästa med mitt onda ryggslut efter avramlingen kanske men så svårt att veta vad som är lagom. Får alltid mer ont ju mer jag rör mig tyvärr. Är så himla mysigt att gå på skogsstigarna ju. Har i alla fall blivit duktig på att lägga mig och vila med jämna mellanrum. Just nu är vi helt inne på djurdokumentärer. Måste tipsa om en helt fantastisk film som vi såg i går; Elefantdrottningen. Helt magisk dokumentär om en elefantmatriark som leder sin flock till ett nytt hem……

Foto National Geographic
Foto National Geographic
Foto National Geographic

Finns att streama via Apples nya tjänst. Älskar denna typ av filmer!

Nu ska jag ta ett bad och ett glas vin här medan jag väntar på att kvällsmaten ska bli klar. Vi kör på Ceasarsallad ikväll :)

Kommentera