Att vara tillfreds

Idag fredag. En av de bästa dagarna i veckan. Jag var tidigt på plats på jobbet idag eftersom jag ville gå hem tidigare. En fördel med flextid tycker jag! Känner mig så tillfreds eftersom det är helt ok att gå hem innan klockan fem så länge man har 1. förankrat det med sin chef eller 2. håller sig inom flexramarna. Detta är inget jag är van vid. Jag är van vid att ständigt bli ifrågasatt oavsett hur dags jag går hem trots att jag då hade oreglerad arbetstid. Säger mycket om just den chefen och en hel del om just den arbetsgivaren…..Trist. Det är befriande att ha ett arbete som faktiskt går att kombinera med livet. Inte heller något jag är bortskämd med! Helt ok om du frågar mig……väl hemma bytte jag om och gick ut i stallet. Älskar fredagskvällarna i stallet numera. Trots att jag jobbat en hel vecka har jag fortfarande energi kvar att ägna mig åt mitt eget liv och fritidsintresse. Det hade gått utmärkt att kombinera på mitt förra jobb under ett annat ledarskap, det var det som var anledningen till att jag var tvungen att sluta. Trots detta saknar jag fortfarande både jobbet, sammanhangen……

……. och många av människorna som jag jobbade tillsammans med. Bilderna ovan tog jag i samband med en samverkansaktivitet mellan tre regioner på Marstrand. 

Nu blir det middag här i forma av värmda rester, dock goda sådana, sedan en kväll i TV-soffan. I morgon däremot ska vi på äventyr, mer om det senare…….

Min svarta stjärna gick som en klocka idag förutom några mindre utbrott som jag hanterade enligt min egen filosofi och sedan gick allt bra och ännu bättre. Senaste tiden har det varit lite för många kockar inblandande, det har lett till osäkerhet och tyvärr blivit lite missvisande för både häst och ryttare men nu är vi på banan igen tack och lov. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Website Protected by Spam Master