Att behöva nya kläder

Att behöva nya kläder

Sitter och skriver på min rapport i Fotouppgift 1, igår hade vi redovisning och jag var så himla nervös. Men det gick faktiskt alldeles utmärkt! Fick bra kritik och positiv feedback på mitt fotograferande. Känns otroligt kul!! Gick en liten sväng på H&M innan det var dags för matinköpen.

Hittade en grå kavaj  för det fantastiska priset av 399 kronor. Fanns ingen bra bild på webben, kanske är den slut och jag är lite för lat att fota själv. Men jag hittade den här i stället….

Riktigt snygg till ett par jeans och kanske svarta pumps. Åh, vad jag längtar till våren men det är ju inget nytt det gör vi ju alla. Igår sprang jag en runda ute för första gången innan jul, helt underbart om än lite halt på sina ställen. Men det är inte långt kvar nu!

Måste även säga att jag bara älskar mina Please-jeans. Har ett par svarta och ett par i jeanstyg. Båda är egentligen en storlek för stor. Särskilt de i jeanstyg, har beställt ett par nya i jeanstyg och ett par bruna med hängslen, båda i storleken mindre. Hoppas att de passar, funderar på att lägga upp mina nuvarande i jeanstyg på Tradera så att någon annan kan få glädje av dem i stället :)

Foto Nordljus
Foto Nordljus
Foto Tintin Style
Foto Tintin Style

Nu en kopp kaffe till och sedan en ridtur i solen med Fina Evelina :)

Kommentera