Inte helt enkelt!

Inte helt enkelt!

Många trösklar att ta sig över, är inte direkt någon IT-expert även om det känns som att det är just precis det man måste vara för att fixa till detta! Nåväl, mitt gamla tema verkar inte gå att hitta så därför måste jag leta upp ett nytt som jag gillar, provar först att redigera det jag har. I vilket fall som helst är det väldigt roligt att äntligen ha en egen domän!! Med massor av utrymme!! Tråkigt nog börjar jag få ont i halsen. Trodde helt ärligt att jag skulle klara en julhelg utan att bli sjuk, det brukar liksom alltid bli så. I morgon ska jag börja jobba igen, hade varit så skönt att vara riktigt pigg då!

Tidigare idag innan jag började känna mig krasslig städade jag hela huset, därefter var jag ute och red en runda i skogen. Underbart! Det är så himla roligt att rida!! Ännu roligare att komma in till ett nystädat hus, nu när  julen är bortstädad, nästan, en krans har fått stanna i dubbeldörrarna ut till terassen tills jag får de här fina……

happylights sahara

Sugen på lite nya bruna toner mot allt det svarta och vita. Längtar till torgdagen på onsdag då ska jag inhandla vårens första tulpaner!

Lämna ett svar