Äntligen mars!

Äntligen mars!

Första vårmånaden är så varmt välkommen! Nu är det värsta gjort, eller hur! Har städat huset och precis ätit lite rester från igår. Njuter en latte och funderar på vad jag ska göra härnäst…..köra till affären först och rida sedan för att avsluta med ett pass på motionsbandet eller rida först och köra till affären sen….ha ha, värre än så är det inte i alla fall :) Är nyfiken på mina nya inköp från H&M!  Har varit duktig och jobbat bra i fotokursen och lämnat in alla uppgifter även rapport och granskning. Känns så himla skönt. Mycket, mycket jobb är det men så roligt. Fick mina Please-jeans som jag beställt, de nya i jeanstyg, men så besviken jag blev då de skickat fel modell. Tråkigt, tråkigt. De jag ville ha är slut så nu blir jag utan. Riktigt, riktigt trist. Hoppas nu på de bruna och att de passar.

Gårdagen bjöd på kaffedrickande hos kär vän och dressyrträning på kvällen. På förmiddagen sprang jag en runda ute i  solen, underbart fast halt på vissa ställen. Dressyrträningen gick sådär, jag kom inte riktigt till ridning och jag tror att hon var lite matt efter uteritten dagen innan, den råkade bli väl lång. Men, men, det får bli en liten skogstur idag för att röra på musklerna lite och så eventuellt vila imorgon om det blir stadstripp för maken och mig.

Ikväll skulle vi haft färsk lax till middag men det blev ändrade planer så nu ska jag inhandla lite räkor och annat smått och gott till en rejäl plockmiddag, något av det godaste som finns.

Ha en fin fredag!

Foto Marie Elisabeth
Foto Marie Elisabeth via Instagram
Kommentarer är stängda.